Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید یک پاوربانک خوب یکی از مهم ترین مسائل برای کاربران گوشی های هوشمند به شمار می رود. در سال های اخیر کمپانی های بسیاری شروع به ساخت پاوربانک های متنوعی کرده اند، با این وجود برند های شیائومی، انرجایزر و ای دیتا موفقیت های بسیاری را کسب کرده اند. این برند ها در بازار کشور ما نیز وجود دارد. حال قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم که برای خرید یک پاوربانک خوب چقدر باید هزینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ،پاور بانک مدل Mi ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت

اگر قصد خرید یک پاوربانک خوب را داشته باشید. این پاوربانک می تواند یک انتخاب بسیار خوب برای کاربران محسوب شود. پاور بانک 20 هزار میلی آمپری شیائومی با وزنی در حدود 340 گرم به عنوان یکی از برترین کاندیدا برای خرید پاوربانک خوب به شمار می رود. این پاور بانک قیمتی در حدود 350 هزار تومان دارد که در مقایسه با سایر پاوربانک ها با این ظرفیت قیمت مناسبی نیز دارد.

این پاور بانک دارای دو درگاه خروجی USB است تا بتوان هم‌ زمان دو دستگاه را به آن متصل و شارژ کرد، شدت‌جریان خروجی این درگاه‌ها حداکثر 3.6 آمپر و اختلاف‌ پتانسیل آن‌ها 5.1 ولت است. چیپست هوشمند آن ولتاژ و شدت‌جریان دستگاهی را که به پاوربانک متصل است، تشخیص می‌دهد و آن را با حداکثر سرعت و ایمنی شارژ می‌کند.

پاوربانک انرجایزر مدل UE15005 ظرفیت 15000 میلی آمپر ساعت

همانطور که بیان شد انرجایزر یک برند بسیار موفق در ساخت پاوربانک به شمار می رود، این پاور بانک قدرتمند فروش بسیار خوبی در بازار دارد و مورد توجه کاربرانی است که قصد خرید یک پاوربانک خوب را دارند قرار می گیرد.

این پاور بانک محبوب در حدود 200 هزار تومان قیمت دارد و تقریبا هم وزن پاوربانک شیائومی است که در بخش قبلی مورد بررسی قرار دادیم. این پاور بانک دارای ویژگی جالبی است، در واقع ویژگی مهمی که در شارژر همراه UE15005 وجود دارد امکان مدیریت هوشمند شارژ است. بدین ترتیب که اگر در حال شارژ شدن آن را به گوشی موبایل یا تبلت وصل کنید، شارژ شدن دستگاه شما را در اولویت قرار می‌دهد. شدت‌جریان خروجی از یکی از این درگاه‌های USB برابر با 1.0 آمپر و از دیگری 2.1 آمپر است.

پاوربانک انرجایزرمدل UE10004 با ظرفیت 10000 میلی‌آمپرساعتاگر قصد خرید یک پاوربانک خوب با وزن مناسب را دارید، این محصول یک خرید بسیار خوب به شمار می رود. پاوربانک انرجایزر حدود 240 گرم وزن دارد و دارای نشانگر LED است که میزان شارژ باتری را به کاربران نشان می دهد. این محصول قیمتی در حدود 200 هزار تومان دارد. این پاوربانک پلیمری می تواند یک انتخاب بسیار خوب برای کاربران به شمار رود هرچند که با قیمت این محصول می توان پاوربانک های دیگری با حجم های بسیار بالاتر خریداری کرد اما وزن این محصول بسیار پرطرفدار است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۳۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • اجاره خفت گیر و شرخر چقدر هزینه دارد؟!
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • سعید دقیقی: 100 میلیارد از جیب مردم قزوین برای خرید پرسپولیس رفته است؛ شهرداری برای شمس آذر هزینه کند!